Terugblik op de speculaaspoppen actie 2022

Hallo allemaal,

Nu de feestdagen ruimschoots voorbij zijn kunnen we ook de definitieve eindstand bekend maken van de speculaaspoppen actie. Afgelopen editie was het wederom een groot succes. We hebben in totaal 6640 speculaaspoppen verkocht! Dank alle verkopers en kopers! Een speciale vermelding is voor het Reinier de Graaf gasthuis. Een grote bestelling van het ziekenhuis heeft er mede voor gezorgd dat we weer tot dit grootse aantal zijn gekomen.

En wat wordt er met de inkomsten van de speculaaspoppenactie gedaan? We zijn druk bezig met de plannen voor de verbouwing van de kantine. Hier is veel geld voor nodig. Echter in de tussentijd worden er al enkele aanpassingen gedaan. Zo zijn recent prachtige nieuwe interieurplanten geleverd en worden binnenkort de eerste verfstrepen in de kantine gezet. Dit wordt mede gefinancierd dankzij de speculaaspoppenactie van 2022.

We willen alle sponsors, leden en overige belangstellenden nogmaals bedanken voor het bestellen van de speculaaspoppen. Hierdoor geven jullie onze mooie club een mooie ondersteuning voor het realiseren van de plannen!

Tot de volgende editie!

Speculaaspoppen Commissie SV Den Hoorn