Thuiswedstrijden 1e elftal

Het seizoen gaat ook voor ons vlaggenschip binnenkort weer van start op zaterdag in de 1e klasse. De thuiswedstrijden staan ingepland op zaterdagmiddag om 17 uur.

Entree

Voor leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren van SV Den Hoorn is de toegang tot de wedstrijden van ons 1e elftal uiteraard gratis. Voor andere belangstellenden en bezoekers van de tegenpartij wordt er entreegeld gevraagd – de tarieven zijn als volgt:

• Vanaf 12 jaar : € 4,00

• 65+ : € 2,00

Houd er rekening mee dat de entreegelden alleen per pinbetaling kunnen worden voldaan bij de entree.

Man of The Match

We gaan dit jaar bij thuiswedstrijden van ons 1e elftal een speler van onze club tot Man of the Match uitroepen. De prijs is een dinerbon die wordt gesponsord door het bedrijf Intrixo uit Maasland.

We hopen op een succesvol seizoen met het 1e elftal en mooie middagen en avonden met veel bezoekers op ons sportpark!

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV Den Hoorn