Mijn naam is Herma en het kan zijn dat jullie mij tegenkomen in de ontvangstkamer bij SV Den Hoorn, of langs het veld bij de MO15-1. Sinds kort ben ik vrijwilliger bij Den Hoorn, dit omdat ik zie hoe ontzettend veel plezier mijn dochter hier beleeft. En niet alleen plezier, ze leert hier ook veel. Sociaal gedrag, groepsgedrag, doorzetten, inzet tonen, luisteren naar de trainer en uiteraard lekker buiten sporten. En om dat allemaal voor elkaar te krijgen zijn er veel vrijwilligers nodig. Ik vind het belangrijk om hier een bijdrage aan te leveren, zodat niet alleen mijn dochter maar ook anderen kunnen genieten van alles wat SV Den Hoorn te bieden heeft. En vele handen maken licht werk

Het was best spannend om aan de slag te gaan als vrijwilliger, wat wordt er verwacht en hoe zal het zijn, maar ik had me voor niks zorgen gemaakt. Ik ben heel goed opgevangen, iedereen is bereid mij te helpen en ik sta er nooit alleen voor. Het is vooral ook erg gezellig op zaterdagochtend in de ontvangstkamer, dus wie weet zie ik je daar of langs het veld.