Update Corona maatregelen 27 november 2021

Beste leden,

Zoals iedereen heeft vernomen heeft het kabinet afgelopen vrijdag een besluit genomen om o.a. winkels, theaters en helaas ook de sportclubs om 17.00 uur te sluiten tot 19 december a.s.. De KNVB zal aan de slag gaan om te bepalen wat dit voor het voetbal voor de komende weken gaat betekenen. Dat besluit horen we in de loop van volgende week. Op zaterdag en zondag een wedstrijd voetballen zonder te trainen zal geen optie zijn. Dat levert teveel blessures op en is onverantwoord.

In afwachting van het KNVB besluit hebben enkele enthousiastelingen al aangegeven om dan voorlopig vervroegd te gaan trainen om zo weer om 17.00 uur klaar te zijn bv start om 15.00-15.30 uur. Omdat wij als bestuur het standpunt hebben dat voetballen voor kinderen in de buitenlucht veel gezonder is dan thuis zitten of zelfs met velen in een klaslokaal willen wij deze gezonde activiteit voor kinderen ook graag faciliteren en daarmee de club overdag eerder openen.

Er wordt inmiddels geïnventariseerd door verschillende coördinatoren welke teams hiervoor open staan en zo mogelijk hier aan mee kunnen doen. Het zal niet voor alle teams lukken maar we proberen hier zo goed mogelijk een verdeling in te vinden voor de maandag tot en met de donderdag.
Houd de informatie in de gaten voor jouw elftal via de leider of de coördinator.

Hoewel dit een flinke tegenslag is voor iedereen die graag voetbalt, hopen we dat jullie allemaal de moed erin houden en reken erop: er komen weer betere tijden!

Namens bestuur SV Den Hoorn
Frank van Mil vz