Verslag Pupil van de Week: Quint Langeveld

Op zaterdag 4 februari mocht ik de pupil van de week zijn, omdat Abel tijdens de training mijn lootje trok. Daar was ik heel blij mee, ik had heel veel zin om pupil van de week te zijn. 

Ik mocht mee naar de voorbespreking van de wedstrijd en mee de kleedkamer in (die was veel mooier en groter dan de kleedkamer waar mijn team op zaterdag zit, er was zelfs een massagetafel). Ook mocht ik meedoen met de warming up, maar toen kreeg ik een bal tegen mijn neus en kreeg ik een bloedneus. Deze zaterdag moest Den Hoorn tegen DHC spelen. Het duurde wel erg lang voordat de wedstrijd kon beginnen, maar uiteindelijk, na ruim 10 minuten, mocht ik aftrappen. Ik maakte gelijk een doelpunt tegen DHC. Daarna mocht ik in de dug out zitten om naar de wedstrijd te kijken. De coach praat echt heel veel, onze coach is veel rustiger. Maar Den Hoorn scoorde wel 8 keer en DHC geen een keer! 

Na de wedstrijd kreeg ik in de bestuurskamer een bal met handtekeningen en een oorkonde. Helaas geen bitterballen. Maar toch vond ik het een heel leuke middag!