Hoi ik ben Mandy Scheer. Deze week was ik speler van de week. Het was super leuk. Als eerst mocht ik mee waar ze de tactiek gingen bespreken. Daarna ging ik wachten op de tribune tot ze kwamen uit de kleedkamer. Toen mocht ik de bal van de pilaar pakken en op de stip leggen. En ik mocht toen een doeltrap maken. En je raad het al hij zat. Daarna mocht ik mee de warming up doen. En toen gingen we naar de wedstrijd kijken. Het was super spannend! En de jongen in het hok hadden best wel grove taal. Iemand moest naar de ambulance! Want die was op z’n nek gedonderd. En ze hadden met 3-2 gewonnen! Yes! En toen gingen ze een feestje in de kleedkamer houden. Daarna moest ik naar de bestuurderskamer. En daar waren lekkere hapjes. Ik had daar drie frikadelletjes op. Toen werd ik toegesproken. En kreeg ik een bal met alle namen van de spelers en een ingelijst lijstje! En daarna mocht ik eigenlijk frietjes maar ze waren op! Maar ik kreeg  wel een zakje chips!

Dit is het eind van de speler van de week! Ik zal dit nooit vergeten!

Doei, leuk dat je het gelezen hebt.