Vandaag een oefenwedstrijd tegen het voor ons onbekende DSO uit Zoetermeer. Vooraf ging alles een beetje anders dan “ons normaal”. Waar we normaal 2x trainen was het deze week 1x trainen. Waar we normaal vroeg beginnen, was het nu een uurtje later. Normaal 8 uitgeruste fitte spelers, nu 5 omdat Hugo en Lucas geweldig team 1 hebben geholpen en Milan was nu een enthousiaste toeschouwer in plaats van strijder tussen de lijnen. Maar eerlijk is eerlijk we hadden een prachtig voetbal weertje en onder leiding van aanvoerder Jessey begonnen de jongens van Den Hoorn goed aan de wedstrijd.

Misschien was het vandaag niet onze beste wedstrijd en misschien had er zelfs meer in gezeten. Maar we hadden met DSO een leuke tegenstander die tot het einde bleef afjagen en erin bleef geloven. Mede door het constant afjagen van DSO en mede doordat we “ons normaal” niet hadden werd het een beetje een rommelige wedstrijd, maar de blijdschap van de overwinning was er niet minder om.

Doelpunten werden vandaag niet cadeau gegeven door de goed keepende doelmannen van DSO, maar het mocht niet baten, want door goed veldspel van Koen en aanvoerder Jessey konden de andere spelers Hugo, Joep, Jacob, Lucas en Mick doelpunten maken. Met een extra leuke vermelding dat keeper Joep een assist heeft gegeven op aanvaller Jakob waarbij er met 2x raken werd gescoord.

Voor volgende week staat er nog geen wedstrijd op het programma, de jongens van Den Hoorn zullen er klaar voor zijn als er een wedstrijd wordt ingepland!

Reporter Rik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *