3 Gespeeld 9 punten en nu de uitwedstrijd tegen SEP. Die hadden ook 9 punten. Overvol zelfvertrouwen vertrokken we met z’n allen richting Tanthof- Zuid, op dat moment nog onwetend wat er vandaag op het menu zou staan. Bij vertrek zal er gedacht zijn aan een mals stukje kip of een dampend stukje duck. Helaas, het bleek een taai stuk wild te zijn. Tja, en dan? Welk bestek heb je daar nou voor nodig? Of moet je dat taaie stuk wild in gangen verorberen? Rustig achterover leunend met een lekkere limo erbij? Of hap slik weg? Of had het gerecht wat langer in de oven gemoeten? Of misschien als een roedel voetballers het wilde gerecht aanvallen? Allemaal interessante benaderingen. Als je maar vaak genoeg uit eten gaat leer je vanzelf inschatten hoeveel sterren het restaurant waard is. En welke drank het beste past bij jou en bij jouw teamgenoot. Misschien bestel je wel een fles zodat jullie allemaal uit hetzelfde vaatje kunnen tappen. Dit stukje wild wat jullie vandaag voorgeschoteld hebben gekregen was een nog wat onbekender gerecht. Voor mij smaakte het desalniettemin naar meer. Ik ben ervan overtuigd dat jullie gaan wennen aan de smaak en gaan waarderen dat er meer is dan een prakkie. Jullie worden echte fijnproevers.
Jochem