Zaterdag bardienst 1e elftal

Gezocht: Vrijwilligers voor de zaterdag bardienst tijdens wedstrijd 1e elftal

De barmedewerkers bemensen de bar in blokken van 4 uur. Je bent minimaal 1 keer per 8 weken een dienst beschikbaar. Als bardienst-medewerker (m/v) ben je het visitekaartje van onze vereniging. Je draait mee in een team van enthousiaste mensen waarbij je alle voorkomende bardienstwerkzaamheden verricht. Het betreft een vacature voor de zaterdagmiddag als het eerste elftal van SV Den Hoorn thuis speelt van 17:00 tot circa 21:00 uur.

De werkzaamheden van een bardienst vrijwilliger bestaan o.a. uit:
het verkopen van koffie, thee, frisdrank, wijn en bier (inclusief tappen);
het verkopen van diverse warme en koude broodjes, patat en snacks
het bedienen van één van de twee(moderne) pinkassa’s
aanvullen voor voorraad
bijkomende lichte schoonmaakwerkzaamheden (tafels, bar, keuken)

Je krijgt: enorm veel waardering van onze leden, bezoekende teams en toeschouwers en andere vrijwilligers. Je leert ineens veel leuke mensen kennen die net als jij ook anderen graag helpen!

Vind je het leuk om achter de bar te staan en kun je goed met mensen omgaan? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Stuur een email aan: Johanvanleeuwen@svdenhoorn.nl