Laden Evenementen

Goed nieuws, want in de herfstvakantie van dit jaar komt Sparta met een Voetbalkamp naar Den Hoorn. Op maandag 16 & dinsdag 17 oktober kunnen jongens en meiden tussen de 7 en 13 jaar oud twee dagen lang trainen (09:00 – 16:00 uur) als een Sparta-speler.

Tijdens het Sparta Voetbalkamp leer je niet alleen beter voetballen, maar ook beter samenwerken met je teamgenoten en staat plezier uiteraard voorop. Met een inspirerend programma motiveren we jou onder leiding van Sparta Academie trainers & talentvolle trainers van partnerclubs te werken aan: techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Ben jij tussen de 7 en 13 jaar oud en wil jij in de zomervakantie trainen als een Sparta-Speler? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie over het Sparta Voetbalkamp en meld je snel aan!

https://sparta.football-experience.com/evenement/voetbalkampen/sparta-voetbalkamp-in-den-hoorn/

Kortingscode: Speciaal voor S.V. Den Hoorn leden is er een kortingscode van toepassing. Vul de koritingscode: svdenhoorn-sparta (allemaal kleine letters) in op de afreken pagina en krijg €10,- korting op het totaal bedrag. (Het gebruik van de kortingscode wordt wel bij S.V. Den Hoorn gecontroleerd)

Ben je er vroeg bij, gebruik je de code en ben je al in het bezit van een tenue zijn de kosten € 104,-

Tenue is verplicht bij inschrijving en kost € 35,-