• Dit evenement is voorbij.

Sponsoravond met spreker

11/11/2022 @ 20:00 - 23:30

Beste sponsor,

Het nieuwe seizoen is alweer in volle gang en ook de jaarlijkse sprekersavond zal weer plaats vinden. Op vrijdag 11 november bent u van harte welkom vanaf 19.45 uur voor een inhoudelijke en bovenal zeer gezellige avond.

19:45u Inloop
20:15u Welkomstwoord
20:30u Spreker Robin van Galen
22:00u De derde helft

De sponsorcommissie is trots dat wij dit jaar Robin van Galen als spreker gestrikt hebben. Mocht er niet gelijk een lampje gaan branden: deze geweldige spreker was in 2008 als coach van het dames waterpolo team verantwoordelijk voor de gouden olympische medaille in Tokyo.

Robin van Galen neemt u middels prachtige beelden en persoonlijke foto’s mee naar die fantastische Olympische Spelen van Beijing 2008. Korte anekdotes, prachtige waargebeurde verhalen en een samenvatting van alles wat ze daar hebben meegemaakt. Daarna vertelt Robin hoe hij samen met zijn begeleidingsteam de waterpolodames heeft klaargestoomd om optimaal te presteren in China.

Authentiek en geheel in eigen stijl geeft hij het geheim achter het succes prijs en tot slot laat hij u inzien hoe je ieder mens persoonlijk effectiever kan coachen en daardoor meer rendement kan halen uit een teamprestatie. Robin was bondscoach van de waterpolomannen van 2013 t/m 2019 en is daarna Commercieel Directeur van de KNZB (Zwembond) geworden.
Eind 2019 kwam zijn derde en nieuwste boek uit: “Dilemma’s van een topcoach” waarvoor hij 20 topcoaches interviewde. Zijn presentatie is gebaseerd op dit boek waar gedachtegoed van Louis van Gaal, Ronald Koeman en vele anderen centraal staat.

Een aantal leden van de sponsorcommissie hebben al een sprekersavond met Robin van Galen bijgewoond. Iedereen was er unaniem over eens om hem dit jaar uit te nodigen voor de Businessclub sprekersavond op onze club.

Wil je bij deze sponsoravond aanwezig zijn? Meld je voor 7 november aan bij activiteiten@svdenhoorn.nl of Yvonne (06-22532002). Geef aub aan of je met 1 of 2 personen komt. Het is mogelijk nieuwe leden te introduceren. Wil je iemand meenemen? Geef dat even aan bij Yvonne.

Graag tot 11 november!

Met vriendelijke groeten,