Univé Maatschappelijk partner van SV Den Hoorn

De missie van SV Den Hoorn is het bieden van voetbalplezier aan leden en andere betrokkenen bij de club. Verder willen we graag ook maatschappelijk een rol van betekenis spelen in de dorpskern Den Hoorn, Midden Delfland en Delft en omgeving. SV Den Hoorn levert al jaren een belangrijke bijdrage aan diverse maatschappelijke en sociale activiteiten zoals Bingo avonden, Nationale Ouderen dag en De Zonnebloem.

Univé Het Groene Hart, verzekeraar en financieel dienstverlener op het gebied van hypotheken en verzekeringen, is voor de komende 3 jaar Maatschappelijk Partner van SV Den Hoorn. Dit betekent dat we gaan samenwerken om de kracht en de uitstraling van voetbalvereniging SV Den Hoorn te benutten om sociaal en maatschappelijk van invloed te zijn op leden en niet-leden, en een nog betere verbinding te vormen naar de samenleving.

Univé is maatschappelijk betrokken bij meerdere partijen in de regio en zij gaan ons de komende drie jaar ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van onze maatschappelijke activiteiten. Zij doen dit door middel van een geldelijke inbreng, maar ook met hun kennis, expertise en menskracht.

SV Den Hoorn is ontzettend blij met deze ondersteuning en kijkt uit naar een zeer vruchtbare en gezonde samenwerking.

Op de foto: Sjors van Hanswijk (Univé), Monique Schulte (secretaris SV Den Hoorn), Karin van Geest (Univé) en Frank van Mil (voorzitter SV Den Hoorn) na de ondertekening van de samenwerking.